Az inkontinencia fájdalommentes kezelése nőgyágyaszat, intimlézer Törökbálinton

IncontiLase™

Inkontinencia kezelés

Ha szeretne fájdalom, illetve műtéti beavatkozás nélkül, mindössze néhány, szinte kellemtelenség nélküli (az adott területen egy kis melegség-érzéssel járó) kezeléssel egyszer és mindenkorra leszámolni az akaratlan vizeletcsepegéssel, akkor ez a kezelés Önnek szól.

Időben alkalmazva prevenciós kezelés

Biztonságos, gyors és fájdalommentes

Metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

A kezelés mindössze perceket vesz igénybe

Önbizalom egyértelmű javulása

Általában 3 kezelés elegendő

Kezelési idő

15-20 perc

Kezelések száma

3 alkalom

Konzultációs lehetőség

Ingyenes

Miért válasszam a lézeres inkontinencia kezelést?

A nagybetűs nő egyszerre finom, bájos és érzéki. A kor előrehaladtával ez mit sem változik, azonban a különböző biológiai és fiziológiai folyamatok miatt előfordulhat, hogy már nem mindenben a régi.

Elsősorban a menopauza után, de akár már korábban a várandóság és a szoptatás idején jelentkező ösztrogénszint csökkenés, változásokat indíthat el az oly tökéletes női testben. Ennek egyik megnyilvánulása a gátizomzat meglazulása következtében kialakuló húgyhólyagsérv, mely önmagában felelős a későbbi stressz- és sürgető inkontinencia megjelenésért.

Sokan nem mernek beszélni erről a problémáról, ők csendben szenvedik meg minden egyes nap. Önnek azonban van más lehetősége!

Szeretne fájdalom, illetve műtéti beavatkozás nélkül, mindössze néhány, szinte kellemetlenség nélküli (az adott területen egy kis melegség-érzéssel járó) kezeléssel egyszer és mindenkorra leszámolni az akaratlan vizeletcsepegéssel?

A Khatib Klinikán Dr. Khatib Abdalla szülész-nőgyógyász, lézerspecialista által alkalmazott módszerrel valóra válthatja álmait!

Hogyan működik az IncontiLase®

A Fotona 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” mód technológiával termikus hatással bír a hüvelycsatorna szövetére. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződését és az új kollagén szintézisét a vestibula és a húgycsőnyílás, valamint az elülső hüvelyfal területén.

A nekollagenézis a hüvelymukóza rétegének és a kismedencei kötőszövetek feszesítését idézi elő, ezáltal a kollagénrostok újraképződése megerősíti, alátámasztja a hólyagalapot, ezzel az Ön normál kontinencia funkciói visszatérnek.

Az IncontiLase® egyedülálló előnye az Ön számára

A legkiemelkedőbb előnye a kezelésnek az, hogy metszés- és gyakorlatilag fájdalommentes, emellett abláció, vágás, vérzés és varrat nélküli eljárás. A gyógyulási idő rendkívül rövid, mely időszakban nincs szükség fájdalomcsillapításra és antibiotikumos kezelésre.

Általában két kezelés ajánlott az enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia csökkentésére. Nincs különös műtéti előkészület, vagy műtétet követő utógondozás. Ezért Ön azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét.

Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy az IncontiLase® kezelés hatásos, biztonságos és kényelmes kezelési opció enyhe és közepes stressz inkontinenciában szenvedő páciensek tüneteinek enyhítésére.

Bővebb információ

Míg mindent megteszünk azért, hogy korunkat ne tükrözze az arcunk, addig valljuk be az inkontinenciáról, szülés utáni szexuális problémákról, a tampon kicsúszásáról és a többi korral járó tünetekről nem is beszélünk. Még a legközelebbi barátnővel sem.

Az akaratlagos vizeletcsepegés már szülés után előfordulhat. Ösztönösen keresztbe tesszük a lábunkat nehogy becseppenjen a vizelet, aztán évekig nem teszünk érte semmit, hogy ez a kínos helyzet megszűnjön. Pedig ez nem nátha, ami egy hét után magától is elmúlik.

A kor előrehaladtával csökken a kollagén rostok száma, ugyanúgy öregszik minden testrészünk, még a hüvelycsatorna és a húgyhólyag is. Azaz a helyzet napról-napra rosszabb lesz, míg el nem kezdünk inkontinencia pelenkát hordani. A kínos helyzetek sorozata, a félelem, hogy a vendégségben, színházban „olyan” lesz a kárpit, hogy egy emeletnyit nem tud az illető megtenni, hogy futáskor, köhögéskor stb. váratlanul becseppen, egyszer csak rákényszeríti arra, hogy többé ne mozduljon ki sehova.

A hölgyek inkább begubóznak, nem járnak sehova, megromlik a párkapcsolatuk, elkopnak a baráti, családi szálak, mire közli az orvosa, hogy a helyzet súlyossága miatt már csak a műtéti megoldás lehetséges.

Az IncontiLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, non-invazív FOTONA Er:YAG lézer terápiás eljárás enyhe és közepes stressz inkontinencia kezelésére.

Az IncontiLase® kezelés javallata enyhe és középsúlyos kevert és stressz inkontinencia. Az előzetes klinikai tanulmányok igazolják, hogy a kezelés hatásos, könnyedén elvégezhető.

Súlyosabb esetben (vagy stresszinkontinencia esetén) lehetősége van az úgynevezett intrauletrális kezelésre is, ami nem a hüvelyben, hanem a húgycsőben történik.

Videó a kezelésről

Foglaljon időpontot 1 perc alatt!

Nyugodt környezetben, megbízható és lelkiismeretes hozzáállással várjuk.

Mert az egészség nem játék.

Kérjen időpontot vizsgálatra

Nyitvatartás: H-P 8:00-19:00 | SZ-V: előzetes telefonos egyeztetés alapján


Az időpontfoglalással elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

Nyugodt környezet

1 munkanapon belüli válasz

25 évnyi tapasztalat

Kérjen időpontot vizsgálatra

Nyitvatartás: H-P 10-19:00 | SZ 9-13:00


Az időpontfoglalással elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

Nyugodt környezet

1 munkanapon belüli válasz

25 évnyi tapasztalat

Kérjen időpontot vizsgálatra

Nyitvatartás: H-P 10-19:00 | SZ 9-13:00


Az időpontfoglalással elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

Nyugodt környezet

1 munkanapon belüli válasz

25 évnyi tapasztalat

Dr. Khatib Abdalla szakmai partnere: Laser & Health Academy
Dr. Khatib Abdalla szakmai partnere: The Fetal Medicine Foundation
Dr. Khatib Abdalla szakmai partnere: Medserv
Dr. Khatib Abdalla szakmai partnere: SYNLAB
Dr. Khatib Abdalla szakmai partnere: Czeizel Intézet
Dr. Khatib Abdalla szakmai partnere: Corden