Hüvelyszárazság kezelése Biztonságosan, gyorsan és fájdalommentesen - nőgyágyaszat, intimlézer Törökbálinton

RenovaLase®

Hüvelyszárazság kezelése

Ha szeretné, hogy a hüvelyének fala újra rugalmas legyen, ezáltal panaszai megszűnjenek, és újra élvezhesse a fájdalom nélküli együttléteket, akkor ez a kezelés Önnek szól.

Nincs vágás és varrat, se hámsérülés vagy vérzés

Biztonságos, gyors és fájdalommentes

Hormonmentes, ambulánsan elvégezhető kezelés

A kezelés mindössze perceket vesz igénybe

Önbizalom egyértelmű javulása

Általában 3 kezelés elegendő

Kezelési idő

15-25 perc

Kezelések száma

3 alkalom

Konzultációs lehetőség

Ingyenes

Miért válasszam a lézeres hüvelyszárazság kezelést?

Ahogy telnek az évtizedek, egyre többen vesszük észre, hogy már nem úgy mozognak az ízületeink, nincsenek olyan jó állapotban a csontjaink, izmaink, az arcbőrünk, annak ellenére sem, hogy mindent megteszünk, hogy sokáig fiatalosak és egészségesek maradjunk.


Az idő telik, a kollagén-állomány fogy, így bizonyos folyamatok és a test lassú átalakulása elkerülhetetlen. A menopauza után a női nemi hormonszint is csökken. Az ösztrogénszint pedig befolyásolja az intim területek egészségét és fittségét, tehát kihat a hüvelyflóra állapotára, annak síkosságára is. Így elmondhatjuk, hogy az ösztrogénszint csökkenése az elsődleges előidézője a hüvelyszárazság kialakulásának.


A hüvelyszárazság számos egészségügyi kockázatot rejt magában. Az aktusok során szerzett mikrosérülések megfelelő táptalajt biztosítanak a különböző baktériumok, vírusok és gombák elszaporodásának. Az ilyen közeg fájdalmassá teszi az intim együttléteket. A kórokozók okozta viszketés, illetve rendellenes hüvelyi folyás pedig kellemetlenné teszi a mindennapokat is.


A Dr. Khatib Klinikán tökéletes, gyors és hatékony megoldást kínálunk a hüvelyszárazság megszüntetésére! Mindössze három, alkalmanként 20-25 perces, metszés-, fájdalom- és vérzés, illetve varrat nélküli kezelés jelentősen javítja a hüvelyszárazság okozta panaszokat, mellyel növeli az életminőséget, miközben az intim együttléteket is nagyságrendekkel magasabb szintre emeli.

Hogyan zajlik a RenovaLase lézerkezelés?

A RenovaLase® kezelés alapja a hüvelyfal szövetének lézer indukált, enyhe és szabályozható fototermikus terápiája, amely serkenti az angiogenezist, fibroblaszt aktivitást és az új kollagén képződését hő vagy ablációs károsodás nélkül. A végső eredmény a hüvelyhám szerkezetének visszaállítása, a hüvelyfal visszavastagodása, illetve javul a vérellátása. Ezzel csökkennek a hüvelyszárazság tünetei, mint például szárazság, viszketés, irritáció és fájdalmas nemi élet.

A kezelés egyedüli előnye Ön számára

Mivel nincs szükség a hosszú távú ösztrogén hormon kezelésre, a RenovaLase® lézeres kezelés azon páciensek számára is alkalmas, akik ösztrogénfüggő rákos betegségben szenvednek (mint például endometriális rák, emlőrák stb.). A tanulmányok szerint a hüvely szárazsága csaknem 100%-ban megszűnik, visszatér a hüvelyi komfortérzet, a szexuális elégedettség fokozódik, mindez hormonmentesen. A hüvely fala újra rugalmas lesz, ezáltal panaszai megszűnnek, újra élvezheti a fájdalom nélküli együttléteket. A lézeres kezeléssel visszaadjuk az Ön teljes értékű, elsöprő energiákat felszabadító szexuális életét és a vele járó megnövekedett önbecsülését.

Bővebb információ

Egy nő életében sokszor alakulnak ki hormoningadozások, ilyen pl. a terhesség, a szoptatás, a menstruációs ciklus, vagy a változókor. Mindez hatással van a hüvelyhámra, mely állapotát a nemi hormonok befolyásolják, és szöveti eltérései eredményezik a hüvelyszárazságot.

Hiába szeretnénk kellemesen eltöltött együttléteket életünk párjával, a nem megfelelő nedvesedés miatt csökken a hüvelycsatorna síkossága, ezért a nemi aktus -bármennyire is szeretné, azt- fájdalommal jár, melyet gyakran pici hámsérülés kísér és egy idő után állandósul az égő, viszkető érzés. Emellett egyre gyakoribbá válhatnak a nem kívánt fertőzések, hiszen a sérült, száraz hüvelyfalon könnyedén jutnak be a különböző kórokozók. Gyakran még a tampon felhelyezése és eltávolítása is fájdalmas.

A RenovaLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, ezen kívül nem-sebészeti, minimálisan invazív, fototermikus Fotona Er:YAG lézerterápia; indikációja a hüvelyszárazság, melyet a hüvelyhám optimális szerkezetének elvesztése eredményez. Változókorban az alacsonyabb ösztrogén hormon szint mellett a nemi szervek csökkent vérellátása súlyosbítja a panaszokat.

A hüvelyhám elvékonyodásával a hüvelyfal érzékenyebbé válik, veszít a rugalmasságából, szárazabbá válik, amivel a fertőzésekre vonatkozó hajlam fokozódik.

Foglaljon időpontot 1 perc alatt!

Nyugodt környezetben, megbízható és lelkiismeretes hozzáállással várjuk.

Mert az egészség nem játék.

Kérjen időpontot vizsgálatra

Nyitvatartás: H-P 8:00-19:00 | SZ-V: előzetes telefonos egyeztetés alapján


Az időpontfoglalással elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

Nyugodt környezet

1 munkanapon belüli válasz

25 évnyi tapasztalat

Kérjen időpontot vizsgálatra

Nyitvatartás: H-P 10-19:00 | SZ 9-13:00


Az időpontfoglalással elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

Nyugodt környezet

1 munkanapon belüli válasz

25 évnyi tapasztalat

Kérjen időpontot vizsgálatra

Nyitvatartás: H-P 10-19:00 | SZ 9-13:00


Az időpontfoglalással elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

Nyugodt környezet

1 munkanapon belüli válasz

25 évnyi tapasztalat

Dr. Khatib Abdalla szakmai partnere: Laser & Health Academy
Dr. Khatib Abdalla szakmai partnere: The Fetal Medicine Foundation
Dr. Khatib Abdalla szakmai partnere: Medserv
Dr. Khatib Abdalla szakmai partnere: SYNLAB
Dr. Khatib Abdalla szakmai partnere: Czeizel Intézet
Dr. Khatib Abdalla szakmai partnere: Corden